zaterdag 5 januari 2008

Knustselen voor gevorderde




Mousetrap Powered Vehicle! - video powered by Metacafe

Toen we nog klein waren hebben we allemaal veel geknutseld, vliegtuigjes vouwen, dingen met wc-rolletjes maken en andere knutselwerkjes. Nu we allemaal wat ouder zijn knutsellen we natuurlijk niet meer met papier, maar met: lasers, elektronica, vuur en lampen! Tenminste als je een keer de site van Kipkay hebt bezocht, er staan allemaal dingen die je kan maken met huis tuin en keuken middelen. Zoals bijvoorbeeld laser wapens van dvd-drives, stinkbommen, kanon van een filmrolletje en nog veel meer. Dus ben je weer eens verveeld ga knutsellen!

Het moeilijkste spel.

Iedereen kent Super Mario natuurlijk wel, een beetje rondspringen, muntjes verzamelen enzovoorts. Nu vond iemand dit echter wat te makkelijk, en heeft daarom een moeilijkere versie gemaakt. Als je bijvoorbeeld tegen een blok wilt springen gaat hij omhoog waardoor je hem niet kan raken, je wilt over een gat springen blijkt er een verborgen blok te zitten waardoor je in het gat valt. Het spel kan je downloaden via deze link de site is japans en je moet de tweede link van boven hebben. Ik heb zelf level 1 gehaald maar level 2 is mij nog niet gelukt.

Optische illusies


Zijn de lijnen gebogen? Of zijn ze toch allemaal recht?

Hier is de eerste van 2008!
Je komt ze regelmatig op internet tegen, optischische illusies. Op deze site staat een verzameling van optische illusies. Je hebt foto's filmpjes, plaatjes en dingen die je zelf kan doen om een optische illusie te vormen. Deze optische illusie is een van de mooiste die ik ooit heb gezien, je ziet duidelijk hoe je hersenen je voor de gek houden.

woensdag 2 januari 2008

We beginnen weer!

Ik ga weer verder met deze blog!
Op zaterdag 5 januari zal ik weer beginnen met het bloggen van leuke, interersante, grappige, vreemde, mooie sites. Weet u nog een leuke site plaats dan een reactie met de site. Dit jaar zal er elke week een bericht komen en ik zal proberen er twee elke week te plaatsen. Dus kom elke week een keertje kijken voor de leukste sites!
Zaterdag zal ik beginnen met 3 sites en is het dus de moeite waard om te komen kijken.