vrijdag 12 oktober 2007

Perfecte vrouw en perfecte man


Deze animatie gaat over de perfecte man en vrouw die gaan trouwen. Hij is echt geweldig bedacht maar dan vooral het einde, hier wordt het een klein beetje vrouwonvriendelijk maar ze waarschuwen ook dat vrouwen niet verder moeten kijken.

Stoepkrijt


Iedereen heeft vroeger weleens met stoep krijt gespeeld, iedereen stopt daar echter mee op een bepaalde leeftijd. Julian Beevers deed dat niet hij ging door met stoepkrijt, als je zijn stoep krijt tekeningen ziet sta je versteld van zijn kunsten. Hij tekent zijn stoep krijt tekeningen zo dat als je ze vanaf de juiste hoek bekijkt ze drie dimensionaal lijken te zijn. Maar als je ze van de verkeerde hoek bekijkt ziet het er niet uit, er staan enkele foto's van hoe het er dus uitziet als je het vanuit de verkeerde hoek bekijkt. Dit is de site van Julian Beevers schrik niet van zijn kunsten.

donderdag 11 oktober 2007

Waarom woorden juist spellen ?



Dan varag ik me af woaram zdouen we woerodn nog jsuit meoetn selepln als je ze tcoh kan lzeen als de lterets hamelal door eakalr saatn.

dinsdag 9 oktober 2007

Oneindige Puzzel


Echte puzelaars geven nooit op, ze gaan door en door tot ze de gehele puzel hebben opgelost. Nu krijgen ze het echter lastig, deze puzzel (Planarity) is namelijk oneindig. De puzzel bestaat uit een aantal punten die verbonden zijn door middel van lijnen, van elk punt gaat niet een lijn naar elke ander punt maar naar 2, 3 of 4. Nu is het de bedoeling om te zorgen dat geen enkele lijn over een andere lijn heen gaat, dit lijkt erg simpel dat is het ook in de eerste 4 puzzels, maar dan worden ze lastig elke hogere puzzel bevat namelijk meer punten, en zo zijn er oneindig veel puzzels van. Als je puzzel tien kan oplossen behoor je tot een select gezelschap.

maandag 8 oktober 2007

Maak je eigen strip

Mijn eigen strip FLUMPE


In de krant is de laatste pagina altijd de leuktse pagina, hier staan de strips en de spotprenten. Als je zo'n strip ziet lijkt het erg eenvoudig, nu kan je het zelf proberen met de stripgenerator en erg gebruiksvriendelijke stripcreator. Je kan op deze site ook je eigen strip blog bijhouden, ik ga proberen elke week een nieuwe strip te maken en deze op verveeld te plaatsen, mijn strip gaat Flumpe heten.

Ps Hopelijk stijgt mijn stripkwaliteit wel

zondag 7 oktober 2007

Het helemaal verkeerd doen


Je hebt altijd van die mensen die denken het altijd goed aan te pakken maar het eigenlijk helemaal verkeerd doen. Op doing it wrong staat een grote verzameling van foto's over dit soort digen zoals bijvoorbeeld een trap tegen het dak aangebouwt of een lantaarnpaal in de invalide paarkeer plaats. Je kan echter niet vorige doen om het zelfde plaatje nog eens te bekijken de site selecteerd namelijk elke keer een willekeurige foto.